COB LED Vörösfény-terápia: Miért jobb, mint a hagyományos SMD LED?


Az innováció a világunkat működteti, és ez a tény egyértelműen érvényesül a vörösfény-terápia terén is. A technológiai fejlődés új, hatékonyabb és biztonságosabb módszereket kínál a fényterápia gyakorlására. A Chip On Board (COB) LED vörösfény-terápia az egyik ilyen forradalmi módszer, amely számos előnnyel járhat a hagyományos SMD LED-ekkel szemben. Nézzük meg közelebbről, miért.

Nagy intenzitás és fénysűrűség

A COB LED technológia jelentősen nagyobb fénysűrűséget biztosít, mint a hagyományos SMD LED-ek. Mivel a LED-chip mérete a hagyományos LED-hez képest kisebb, a COB technológia sokkal nagyobb fénysűrűséget tesz lehetővé. Ez a felhasználó számára nagyobb intenzitást és egyenletességet eredményez.

A nagy teljesítményű COB LEDek besugárzása lehetővé teszi, hogy a vörösfény mélyrehatoljon a szervezetbe és így a belső szervekre is pozitív hatásait kifejtse, ami rendkívül fontos szempont a vörös és infravörös fényterápiában.

Koncentrált fényforrás és mély behatolás

A COB technológia több LED-et helyez el egy kis területen, létrehozva így egy erősebb és koncentráltabb fényforrást. A koncentrált fény mélyebb behatolást tesz lehetővé a bőrbe és a szövetekbe, ami serkentheti a kollagén- és elasztintermelést, javítva ezzel a bőr textúráját és csökkentve a ráncokat. Ez a koncentrált fény hatékonyabban és eredményesebben juttatja el a fényt a kezelt területekre.

Biztonságosabb és kényelmesebb használat

A COB technológia kevesebb hőt termel, mint a hagyományos vörös fényterápia. Ez biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a hosszabb ideig tartó használatot. Kiváló LED hűtéstechnológia biztosítja a jobb élettartamot, stabilitást és megbízhatóságot.

🌟 A jakabfitness COB LED vörösfény-terápia jellemzői 🌟

A COB LED vörösfény-terápia számos olyan előnyt kínál, amelyek a vörösfény-terápia terén történő használatát optimalizálják:

  • 1 vagy 4 darab 200W COB LED;  660nm/850nm
  • Nulla EMF a kezelési távolságból
  • Alacsony Fliceker (vibrálás): A LEDek speciális driverekkel rendelkeznek, amelyek minimalizálják a vibrálást.
  • A villogás (Flicker) mértéke 0,7–1,4% (extreme alacsony)
  • Termék tanúsítványok CE, FCC, Rohs
  • 2 év garancia

Összefoglalva, a COB LED vörösfény-terápia nagy intenzitást, kiváló hűtést és számos további előnyt kínál, amelyek a hagyományos LED-ekkel szemben jobb teljesítményt és hatékonyságot nyújthatnak.


Jacsó Jakab
Jacsó Jakab

Szia, Jakab vagyok. Én és csapatom azért hozta létre ezt az oldalt, hogy segítsünk az egészséged optimalizálásában.
Személyi edző vagyok. Több mint 8 éve kezdődőtt el, hogy kutassak ebben a témában rengeteget olvastam és hallgattam orvosok, P.h.D és szakemberek írásait, szavát, és szenvedélyesen foglalkozom az egészséggel és a testünk funkcióival.
Megpróbálom egyszerűen elmagyarázni neked azokat a lépéseket, amelyeket megtehetsz a teljesítmény növelése és a modern betegségek gyógyítása, valamint a könnyű fogyás érdekében.

Articles: 24

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük