Kérdések és válaszok a kék fény szűrő szemüvegekről

Mikor ajánlott a kék fény szűrő monitorszemüveg

Kék fény szűrő szemüveg, Monitorszemüveg:

A nappali kék fény szűrő monitorszemüveget akkor ajánljuk, ha napözben számítógép vagy monitor előt dolgozol. Diákoknak, Benti munkát végzőknek szintén ajánlott, mivel a energiatakarékos LED vagy fénycső szintén nagy energiájú kék fényt bocsát ki ami károsítja a retinát és a cirkadián ritmust

Személyes átvétel lehetséges

A mezőkövesden található létesítményünk jelenleg nem áll a nyilvánosság rendelkezésére. Különleges körülmények között külön kérésre személyes átvételt is vállalunk, de ez az időponttól és helyszíntől is függ. Kérjük, küldjön egy e-mailt, ha személyesen szeretné átvenni Mezőkövesden vagy Budapesten. e-mail: jakabfitness@gmail.com

Tegnap este viseltem a kék fény blokkoló szemüveget, és ma reggel is későn ébredtem.

Napi szinten számos tényező befolyásolja az alvást. Külső tényezők, például fény, hang, hőmérséklet. Belső tényezők, például szorongás, stressz, fájdalom, kényelem. Egy másik fő alkotóelem az elfogyasztott ételek, például a koffein, vagy bármilyen másik étel.
Az alvás minőségét a cirkadián ritmus, a test belső órája irányítja a külső környezettel szinkronizálva, attól függően milyen jeleket kap (fény, sötét, étel, stressz).
Kék fény szűrő szemüveg lefekvés előtti viselése megakadályozza, hogy a kék fény este  eljusson a szemébe, ezáltal erős jelzést küld az agynak, hogy ideje az alváshormont(melatonin) kiválasztani, ami elősegíti a mély, pihentető alvást.  

Hordhatom-e a vényköteles szemüvegemet a kék fény blokkoló szemüveg alatt?

Biohacker szemüveg piros lencsékkel

Igen. A biohacker kék fény blokkoló piros lencséjű szemüveget úgy terveztük, hogy a legtöbb vényköteles szemüveg mögötte elférjen.
Vagy használja a kék fény szűrő szemüveg rátétünket (clip-on), csiptetős:
Nappali kék fény szűrő szemüveg rátét
Esti szemüveg rátét

Van visszavásárlási garancia?

Az átvétel napjától számítva 15 nap áll rendelkezésére a szemüveg visszaküldésére. Bármi okból visszaküldheted a szemüveget vagy bármelyik termékünket. A termék visszaküldési postaköltsége a vevőt terheli. Kérjük, küldjön e-mailt ide kapcsolat@jakabfitness.hu, ha nem szeretné a terméket. A szemüvegnek, termékeknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogy megkapta.