Szállítás

A termékeke kiszállítási ideje általában 14-24 napot vesz igénybe. Termékeink külföldi raktából érkeznek ezért vesz ennyi időt igénybe a szállítás.
A csomagokat a Holland posta szállítja Magyarországra, majd a Magyar Posta kézbesíti.

Az infarvörös paneleket a DPD kézbesíti. Ezek szállítási ideje 6-10 nap.

További részletekért a szállításról látogasson el az általános szerződési feltételek oldalunkra: ÁSZF

Garancia

GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS ÉS VISSZAVÁSÁRLÁS (ELÁLLÁS)

35 napos visszavásárlási és 12 hónap normál garancia

A törvényben előírt 14 nap helyett mi 35 nap visszavásárlási garanciát vállalunk. Ha nem tetszik, nem áll jól, nem felel meg, küld vissza ajánlott küldeményként és mi visszafizetjük a termék árát! (fontos: a visszaküldés költsége ebben az esetben Téged terhel.)

Ezen kívül a termékekre a vásárlás napjától számított 12 hónap garanciát vállalunk. 

Garanciális ügyintézés vagy visszavásárlás menete: 

Minden esetben küldj emailt az elállási / garanciális szándékodról a kapcsolat [kukac] jakabfitness.hu címre. 

A tárgyba írd bele, hogy “garancia” vagy “visszavásárlás / elállás” és a levélben tüntesd fel a vásárláskor kapott megrendelés számát, a visszaküldött csomag ragszámát/követőkódját és a bankszámla számodat, ha közvetlen banki átutalást választottál, valamint kérlek írd meg, hogy mi a probléma, így jobban tudunk segíteni (pl. hibás termék cserét kérsz, vagy visszavásárlást szeretnél valamilyen okból)

Majd add fel a csomagot címünkre: Jacsó Jakab ev. 3400, Mezőkövesd Rezeda utca 42

(fontos: a visszaküldés költsége ebben az esetben Téged terhel.)

Az ellálási jogaidról további információt találsz az ÁSZF-ben

Mikor ajánlott a kék fény szűrő monitorszemüveg

Kék fény szűrő szemüveg, Monitorszemüveg:

A nappali kék fény szűrő monitorszemüveget akkor ajánljuk, ha napözben számítógép vagy monitor előt dolgozol. Diákoknak, Benti munkát végzőknek szintén ajánlott, mivel a energiatakarékos LED vagy fénycső szintén nagy energiájú kék fényt bocsát ki ami károsítja a retinát és a cirkadián ritmust

Személyes átvétel lehetséges

A mezőkövesden található létesítményünk jelenleg nem áll a nyilvánosság rendelkezésére. Különleges körülmények között külön kérésre személyes átvételt is vállalunk, de ez az időponttól és helyszíntől is függ. Kérjük, küldjön egy e-mailt, ha személyesen szeretné átvenni Mezőkövesden vagy Budapesten. e-mail: kapcsolat@jakabfitness.hu

Tegnap este viseltem a kék fény blokkoló szemüveget, és ma reggel is későn ébredtem.

Napi szinten számos tényező befolyásolja az alvást. Külső tényezők, például fény, hang, hőmérséklet. Belső tényezők, például szorongás, stressz, fájdalom, kényelem. Egy másik fő alkotóelem az elfogyasztott ételek, például a koffein, vagy bármilyen másik étel.
Az alvás minőségét a cirkadián ritmus, a test belső órája irányítja a külső környezettel szinkronizálva, attól függően milyen jeleket kap (fény, sötét, étel, stressz).
Kék fény szűrő szemüveg lefekvés előtti viselése megakadályozza, hogy a kék fény este  eljusson a szemébe, ezáltal erős jelzést küld az agynak, hogy ideje az alváshormont(melatonin) kiválasztani, ami elősegíti a mély, pihentető alvást.  

Hordhatom-e a vényköteles szemüvegemet a kék fény blokkoló szemüveg alatt?

Biohacker szemüveg piros lencsékkel

Igen. A biohacker kék fény blokkoló piros lencséjű szemüveget úgy terveztük, hogy a legtöbb vényköteles szemüveg mögötte elférjen.
Vagy használja a kék fény szűrő szemüveg rátétünket (clip-on), csiptetős:
Nappali kék fény szűrő szemüveg rátét
Esti szemüveg rátét

jakabfitness