Szállítás

A termékeke kiszállítási ideje általában 14-24 napot vesz igénybe. Termékeink külföldi raktárból érkeznek ezért vesz ennyi időt igénybe a szállítás.
A csomagokat a Holland posta szállítja Magyarországra, majd a Magyar Posta kézbesíti.

Az infravörös fényterápiás paneleket a DPD kézbesíti. Ezek szállítási ideje 7-12 nap.

További részletekért a szállításról látogasson el az általános szerződési feltételek oldalunkra: ÁSZF

Garancia

GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS ÉS VISSZAVÁSÁRLÁS (ELÁLLÁS)

30 napos visszavásárlási és 12 hónap normál garancia

A törvényben előírt 14 nap helyett mi 30 nap visszavásárlási garanciát vállalunk. Ha nem tetszik, nem áll jól, nem felel meg, küld vissza ajánlott küldeményként és mi visszafizetjük a termék árát! (fontos: a visszaküldés költsége ebben az esetben Téged terhel.)

Ezen kívül a termékekre a vásárlás napjától számított 12 hónap garanciát vállalunk. 

Garanciális ügyintézés vagy visszavásárlás menete: 

Minden esetben küldj emailt az elállási / garanciális szándékodról a kapcsolat [kukac] jakabfitness.hu címre. 

A tárgyba írd bele, hogy “garancia” vagy “visszavásárlás / elállás” és a levélben tüntesd fel a vásárláskor kapott megrendelés számát, a visszaküldött csomag ragszámát/követőkódját és a bankszámla számodat, ha közvetlen banki átutalást választottál.

Majd add fel a csomagot címünkre: Jacsó Jakab ev. 3400, Mezőkövesd Rezeda utca 42

(fontos: a visszaküldés költsége ebben az esetben Téged terhel.)

Az ellálási jogaidról további információt találsz az ÁSZF-ben

Gyakori Kérdések

A nappali kék fény szűrő monitorszemüveget akkor ajánljuk, ha napközben számítógép vagy monitor előtt dolgozol. Diákoknak, Benti munkát végzőknek szintén ajánlott, mivel a energiatakarékos LED vagy fénycső szintén nagy energiájú kék fényt bocsát ki ami károsítja a retinát és a cirkadián ritmust összezavarja.

A kék fény blokkoló sárga lencséjű szemüvegjeink már több kék fényt blokkolnak. Ezt azoknak ajánljuk akik a nap nagy részét bent töltik (iroda, iskola). Szemfáradtság, száraz szemek, fényérzékenység, szezonális affektív zavar (SAD), éjszakai vezetéshez is a sárga lencsés szemüvegjeink ajánlottak.

A kék fény blokkoló esti szemüvegjeink minden kék és zöld fényt blokkolnak (ez típustól eltérő lehet). A piros lencse minden kék és zöld fényt blokkol. Ezt este naplemente után ajánljuk, lefekvés előtt 2-4 órával.

A mezőkövesden található létesítményünk jelenleg nem áll a nyilvánosság rendelkezésére. Különleges körülmények között külön kérésre személyes átvételt is vállalunk, de ez az időponttól és helyszíntől is függ. Kérjük, küldjön egy e-mailt, ha személyesen szeretné átvenni Mezőkövesden vagy Budapesten. e-mail: kapcsolat@jakabfitness.hu

Napi szinten számos tényező befolyásolja az alvást. Külső tényezők, például fény, hang, hőmérséklet. Belső tényezők, például szorongás, stressz, fájdalom, kényelem. Egy másik fő alkotóelem az elfogyasztott ételek, például a koffein, vagy bármilyen másik étel.
Az alvás minőségét a cirkadián ritmus, a test belső órája irányítja a külső környezettel szinkronizálva, attól függően milyen jeleket kap (fény, sötét, étel, stressz).
Kék fény szűrő szemüveg lefekvés előtti viselése megakadályozza, hogy a kék fény este  eljusson a szemébe, ezáltal erős jelzést küld az agynak, hogy ideje az alváshormont(melatonin) kiválasztani, ami elősegíti a mély, pihentető alvást.  

Igen. A biohacker kék fény blokkoló piros lencséjű szemüveget úgy terveztük, hogy a legtöbb vényköteles szemüveg mögötte elférjen.
Vagy használja a kék fény szűrő szemüveg rátétünket (clip-on), csiptetős:
Nappali kék fény szűrő szemüveg rátét
Esti szemüveg rátét

jakabfitness