MILYEN SZÍNŰ KÉK FÉNY ELLENI LENCSÉRE VAN SZÜKSÉGEM?

Ha a kék fény szűrő szemüvegről van szó, sok különböző színű lencse közül választhat. A kék fény elleni szemüveg kiválasztásakor elengedhetetlen, hogy tudjuk, hogy az egyes lencseszíntípusok mit csinálnak, és milyen alkalmakra tervezték őket. Vágjunk is bele.

Monitorszemüveg – Átlátszó ˛/ halványsárga lencse

Napközbenre ajánlott számítógépezés, telefonozás, vagy beltéri világítás ellen. Kevesebb kék fényt szűr mint a sárga lencsés változat. Azok akik nem sok időt töltenek mesterséges fények alatt ajánljuk.

Monitorszemüvegjeink enyhe sárgás bevonattal rendelkeznek. Szabad szemmel alig észrevehető. Minimális a színtorzítás (enyhe sárgás hatás). Mikor viseljem? Reggel 9-10 től délután 4

Kék fény szűrő szemüveg

Ugyanúgy ajnálott használni ezeket, mint a monitorszemüveget. Több védelmet biztosít (több kék fényt szűr). Azok akik sok mesterséges fényeknek vannak kitéve (mobil, TV, LED, számítógép) ajánlott a használatuk.

A lencse sárga színe miatt minden sárgásnak látszik benne. Ezen hatása miatt hangulatjavító, minden élénkebnek látszik benne.

kék fény szűrő szemüveg

Kék fény blokkoló szemüveg – Vörös / narancs lencse

A vörös lencse kiszűr minden kék és zöld fényt. Ezen szemüvegjeink naplemente után ajánlottak, mikor kint már sötét van. Ezen szemüvegekben mindent piros és sárga árnyalatban lehet látni, erős a színtorzítás.

Narancs lencsés kék fény blokkoló szemüvegek késő délutántól ajánlottak. Esti vezetéshez is ezeket ajánljuk. Jelentősen alacsonyabb a színtorzítás a vörös lencséhez képest.

kék fény szűrő éjszakai szemüveg

Vörös lencse

Kék Fény Blokkoló Szemüveg

Narancs színű kék fény szűrő lencse